Perucssie4Fun!; Dé percussie workshop op locatie voor een origineel en goedkoop teamuitje of actief bedrijfsuitje!

Djembe Lessen, Trommel en Slagwerk Cursussen o.a. Thuis op Locatie

Al vanaf € 250,-

Naast populaire Braziliaanse Samba geef ik ook verschillende andere slagwerk, trommel, drum en Djembe workshops, cursussen en percusie lessen.

Ik laat zien dat je zonder drum of percussie ervaring samen een lekker Samba Batucada ritme kunt maken en spelen. We werken aan een intro een aantal gezamenlijke breaks, stops en een spectaculair eind. Aan het eind van de workshop doen we met iedereen de Braziliaanse trein, hiervoor moet je samenwerken en dien je naar elkaar te luisteren. De meest hilarische situaties ontstaan bij het vinden van de juiste timing om de trein te stoppen!

Het is een samenspel waarbij iedereen nodig is in deze vorm van samba percussie spelen. Samenwerken maar voorop staat Gezelligheid en plezier beleven aan het samen muziek maken!

Bij het bepalen van de locatie moet rekening gehouden worden met een enthousiast geluid volume en voldoende vloeroppervlak.

Boek-Percussie4Fun-Nu

info@percussie4fun.nl – Bel of App 06-50404292 | 0412-632331DÉ SAMBA PERCUSSIE WORKSHOP


Wanneer men spreekt over percussie en met name percussie workshops, dan bedoelt men vaak Braziliaanse Samba. Samba is aanstekelijk en bevredigend om te doen omdat we het allemaal aanvoelen, en al snel een opzwepend muzikaal geheel ontstaat. Zingen, dansen en andere instrumenten bespelen vinden sommige mensen leuk of hebben er aanleg voor. Maar percussie vinden we allemaal leuk. Iedereen tikt wel eens mee op muziek of zomaar even trommelen op iets. Het is de oudste vorm van muziek en cultuur het verbindt ons en we kunnen het allemaal. Daarom is deze workshop o.a. ook een leuk idee voor origineel bedrijfsuitje of als vrijgezellen- en familieuitjecollage

Met de klok mee: Agogobel, Shaker/Ganza, Tamborim, Snare/Caixa, Repinique en de Surdo percussie-instrumenten

SLA JE SLAG

Show-Percussie-Instrumenten

Boek-Percussie4Fun-Nu

info@percussie4fun.nl – Bel of App 06-50404292 | 0412-632331