Categorieën
1 op 1 Samba Uitleg Workshop

Altijd al in een Samba percussie band willen spelen.

Alles leren om in een samba percussie band te spelen.

Alles leren om in een samba percussie  band te spelen.
Alles leren om in een samba percussie band te spelen.

Alles leren om in een samba percussie band te spelen.

Samba bands in Nederland.

Dit kan in de vorm van een eenmalige workshop of zelfs meer keren .

Samba band of samba percussie band s zijn op zoek naar jou.

Is er leuk om samen te spslen als je maar ritme gevoel hebt

Dale Caña staat voor kleurrijk, enthousiasme en plezier! Waar we ook optreden, wij maken er graag een te gek feest van! Dus ben je op zoek naar een wervelende act voor je evenement? Stop dan met zoeken en maak kennis met ons!

Dale Caña is een vrolijke, eigenzinnige Samba Percussieband, bestaande uit ruim 20 enthousiaste leden.

Wij staan garant voor een onvergetelijke, swingende ervaring op een evenement of feest. Met onze uitbundige uitstraling, met paarse, rode en gouden tinten zorgen wij voor een kleurrijk Braziliaans samba spektakel.

Met ons enthousiasme en opzwepende sambaritmes krijgen we iedereen in beweging, probeer dan maar eens stil te blijven staan!

Ook in het afgelopen jaar hebben we weer diverse, spetterende optredens verzorgd en diverse prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder een 1e plaats op het sambafestival in Alkmaar, een 1e plaats op het internationale Borgerrio Festival en een 1e prijs op het Sneeker Dweilfestival. Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren ook zeer succesvolle Sambafestivals georganiseerd in ons eigen Oss.

Wil je ons graag boeken bij een speciaal thema? Geen probleem, wij treden ook regelmatig op als verklede act, bijvoorbeeld met Halloween of als Zwarte Pieten.

Voor een compleet overzicht verwijzen wij graag naar onze website en de social media kanalen Facebook, Instagram en Twitter.

Beelden zeggen meer dan woorden. Klik op deze link voor een eerste indruk van wat onze band kan bieden. Op ons eigen Youtube kanaal, vind je bovendien nog meer filmmateriaal.

Heb je interesse? Mail ons via info@percussie4fun.nl. Liever persoonlijk contact? Dat kan uiteraard ook, bel dan met onze bandleider Eric Verhagen 06 – 5040 4292.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *