Categorieën
1 op 1 Braziliaanse Percussie workshop Cajon Workshop Drum workshop Emmertrommelen Oss Percussie Workshop Workshop Workshop op Locatie

Bedrijfsuitje Oss op locatie

Bedrijfsuitje Oss op locatie van Smits en van Zon wethouder van Eschstraat in Oss

Bedrijfsuitje Oss op locatie van Smits en van Zon wethouder van Eschstraat in Oss
Bedrijfsuitje Oss op locatie van Smits en van Zon wethouder van Eschstraat in Oss

Bedrijfsuitje Oss op locatie

Samba percussie workshops

Percussie 4fun was te gast bij het Bedrijfsuitje van Smits en van Zon in Oss .Een leuk Teamuitje gedaan samen met Antoon ofwel Boogschieten .

Teamuitje Oss geslaagd en kunnen terug kijken op een leuk Bedrijfsuitje

Proef de Braziliaanse Samba!

Percussie 4 fun biedt Samba/Percussie workshops voor mensen vanaf 16 jaar en in groepsgrootte vanaf 8 tot 50 personen.  Deze kunnen dienen als plezierige ontspanning tijdens feestelijke aangelegenheden zoals familiefeesten, vrijgezellen uitjes of personeelsfeest,  Teambuildings activiteiten, management of communicatietrainingen of welke activiteit u ermee in wil vullen.

Elke workshop is weer anders en wordt op maat gemaakt . Voorop staat dat het een feestje wordt ! Een workshop van 30 minuten tot enkele uren is mogelijk.

Voor informatie of een offerte bel of mail;

Eric Verhagen

06-50404292

www.percussie4fun.nl

Workshop

Een Swingend samenspel

Percussie 4fun heeft ruime ervaring met het organiseren van interactieve percussie workshops voor bedrijven en ….etc. De workshops kunnen bijdragen in de leerdoelen van een teambuildings sessie, management- of communicatietraining. Maar de workshops kunnen ook gebruikt worden als spetterende activiteit tijdens een personeelsavond of bedrijfsuitje. De deelnemers zullen versteld staan van het snelle “muzikale”resultaat dat ze als groep boeken. Dat zal de teamspirit alleen maar ten goede komen!

Elke workshop staat op zichzelf en wordt op maat gemaakt, een workshop kan van 20 minuten tot enkele uren duren en toegespitst worden op de betreffende activiteit of ruimte.

Percussie 4fun komt met eigen instrumenten op elke gewenste locatie.

Bij het bepalen van de locatie moet er wel rekening gehouden worden met een enthousiast volume en voldoende vloeroppervlak.

Voor informatie of een offerte bel of mail! voor een leuk bedrijfsuitje

Eric Verhagen

06-50404292

www.percussie4fun.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *