Categorieën
1 op 1 Cursus Drum Workshop

Cajon Drum

Cajon Drum

Cajon Drum
Cajon Drum

Cajon Drum

Een percussie-instrument dat u ook als stoel kunt gebruiken! De cajon is een Peruaans muziekinstrument, in de vorm van een doos, dat populair is om zijn ritmische texturen. Het wordt gespeeld door met de vingers of de handpalmen op de voor- en zijkanten te slaan. Hij biedt een heldere projectie, gedefinieerde hoge tonen en diepe lage tonen. Dit is een volledig draagbare percussie-ervaring, perfect voor straatmuzikanten of akoestische optredens. Bovendien komen alle Gear4music aankopen met een garantie van drie jaar. Lees minder

We komen naar uw locatie toe

Cajon Workshop

In deze Cajon workshop maken de deelnemers kennis met het Zuid-Amerikaanse slagwerkinstrument de cajon (spreek uit: kachòn).  Met een enthousiaste en duidelijke instructie van workshopleider Eric Verhagen ontstaat al snel een fijne groove.

Deze workshop is geschikt voor iedereen. Er is geen voorkennis of ervaring voor nodig. Iedereen kan het!

Samen muziek maken is een leuke, sociale activiteit waarbij aspecten van samenwerking en communicatie muzikaal aan bod komen.

In deze workshop leer je de basislagen van het cajonspelen en wordt er een Latijns-Amerikaans ritme aangeleerd. ok neem ik een muziek installatie mee waar we met leuke muziek mee gaan spelen,en ook het aftellen voor de groep als start van het muziekstuk.

En natuurlijk heel veel plezier! 

– Energie
– Creativiteit
– Zelfvertrouwen
– Teambuilding  

Maar vooral veel zin om het te leren!En laatste en leuke onderdeel van de workshop Cajon drummen is dat we met leuke bijpassende muziek mee gaan spelen (groove

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *