Categorieën
1 op 1 Bedrijfsuitje Braziliaanse Percussie workshop congres Djembe workshop Drum workshop Duo Workshops Locatie muziek les Op Locatie Percussie Percussie Workshop Personeelsuitje ritme workshops Teambuilding Teambuilding Workshop Teamuitje Trommel workshops Uitje vergadering Vriendinnen uitje vrijgezellenuitje Workshop Workshop op Locatie

Lunchbreak activiteit

Lunchbreak activiteit

Lunchbreak activiteit
Lunchbreak activiteit

Lunchbreak activiteit

Cajon Workshop als Lunchbreak activiteit

In deze Cajon workshop maken de deelnemers kennis met het Zuid-Amerikaanse slagwerkinstrument de cajon (spreek uit: kachòn).  Met een enthousiaste en duidelijke instructie van workshopleider Eric Verhagen ontstaat al snel een fijne groove.

Deze workshop is geschikt voor iedereen. Er is geen voorkennis of ervaring voor nodig. Iedereen kan het!

Samen muziek maken is een leuke, sociale activiteit waarbij aspecten van samenwerking en communicatie muzikaal aan bod komen.

In deze workshop leer je de basislagen van het cajonspelen en wordt er een Latijns-Amerikaans ritme aangeleerd. ok neem ik een muziek installatie mee waar we met leuke muziek mee gaan spelen,en ook het aftellen voor de groep als start van het muziekstuk.

En natuurlijk heel veel plezier! 

– Energie
– Creativiteit
– Zelfvertrouwen
– Teambuilding  

Maar vooral veel zin om het te leren!

En laatste en leuke onderdeel van de workshop Cajon drummen is dat we met leuke bijpassende muziek mee gaan spelen (groove )

kijk eens op www.percussie4fun.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *