Categorieën
Afikaans Braziliaanse Percussie workshop Familie Locatie Oss Percussie Workshop Updates

Samba Percussie Festival zondag 26 Juni Oss

Samba Percussie Festival zondag 26 Juni Oss locatie heuvel Heuvel 32
5341 CW Oss

Samba Percussie Festival zondag 26 Juni Oss locatie heuvel Heuvel 32
5341 CW Oss
Samba Percussie Festival zondag 26 Juni Oss locatie heuvel Heuvel 32
5341 CW Oss

Samba Percussie Festival zondag 26 Juni Oss

Samba Percussie Festival zondag 26 Juni Oss

Percussie4fun organiseert samen met CMO Oss het Samba percusie festival Oss.

6eeditie Sambafestival Oss op zondag 26 juni 2022

Zondag 26 juni 2022: Sambafestival Oss

Inmiddels een begrip in Oss en omgeving: het Samba Percussie Festival Oss!!

Dit jaar organiseert Dale Caña in samenwerking met Centrum Management Oss en Heuvel Horeca Oss, de 6e editie van het Samba Percussie Festival Oss. Na enkele jaren van afwezigheid om bekende reden, een festival vol swingende en opzwepende muziek; voel het ritme en dans en swing mee op de vrolijke sambaklanken!

Om alvast in Braziliaanse sfeer en stemming te komen, kunt u al op zaterdagavond 25 juni vanaf 20.00 uur genieten van een Braziliaanse pre-samba party in het centrum van Oss. Geniet van een hapje of drankje bij één van de horecagelegenheden op de Heuvel en van de vrolijke en swingende klanken van Diversao! Sambaband Heerlenen Sambanda, twee verschillende maar tevens indrukwekkende sambabands!

Het Sambafestival Oss start dan echt op zondag 26 juni vanaf 13.00 uur in het centrum van Oss. Tijdens dit percussiespektakel kunt u genieten van sambabands, Carribean brass , Braziliaanse gevechtsdans Capoeira en diverse dansoptredens en acts.  De presentatie van de optredens op de Heuvel is ook dit jaar weer in de professionele handen van de enthousiaste Ivonne Verhagen.

Tijdens dit gratis toegankelijke Sambafestival treden naast ons eigen Dale Caña, ook de Caribbean Brass Band uit Amsterdam en twee top-sambabands Batala én Xamme Ramme in het centrum voor u op.

Het Sambafestival is niet compleet zonder een prachtige Capoeirashow. Ook dit jaar hebben we weer een spectaculaire optreden, ditmaal van Capoeira Reversao!

Deze groep, onder leiding van Mestre Macumba brengt u op de Heuvel in vervoering met hun spectaculaire dans en enthousiaste, swingende sambaklanken.

Maak kennis met deze mooie vechtkunst uit Brazilië en geniet van een prachtige capoeirashow vol acrobatiek en dans. Een ware lust voor het oog!

Kunt u zelf al niet stil blijven staan met al dit muzikale spektakel, Samanta Linger zal dit zeker niet doen! Samen met het Team Sambastyle met o.a. ook Marianne Kuipers en andere  danseressen waant u zich al snel in tropische sferen en of dit allemaal nog niet genoeg is, kunt u ook genieten van tweemaal een Workshop Sambadance door Ivonne Verhagen en een spectaculaire drum-slotact van Johan Boere, de bekende percussionist van Slagerij van Kampen!

Kom 26 juni 2022 naar het centrum van Oss en dompel u onder in swingende klanken en dans mee op het opzwepende ritme van de Samba! Het festival vindt plaats in het centrum van Oss en is gratis!

Over Dale Caña:

Dale Caña is dé samba percussieband uit Oss en brengt u passie, enthousiasme en een onvergetelijke, swingende ervaring!

Dale Caña staat voor vrolijke sambaklanken, die ze met een eigen sausje ten gehore brengen. Zij hebben hier ontzettend veel lol in en dat is ook precies het gevoel dat ze overdragen aan het publiek. Iedereen komt in beweging bij de opzwepende sambaritmes van dit kleurrijke Braziliaanse spektakel!

Voor meer info: bezoek onze website www.dalecana.nl  of bel 06-50404292

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *