Categorieën
Teambuilding Teambuilding Workshop Workshop Workshop op Locatie

Teambuilding Oss

Teambuilding Oss op locatie bij Sportcentrum de Rusheuvel Oss

Teambuilding Oss op locatie bij Sportcentrum de Rusheuvel Oss
Teambuilding Oss op locatie bij Sportcentrum de Rusheuvel Oss

Teambuilding Oss met Percussie4fun altijd geslaagd

Deze Braziliaanse Percussie workshop laat je inspireren,is leuk en Onvergetelijk. Je hebt na 10 min al resultaat .Iedereen in het zelfde RITME. Ofwel je gaat het als Team samen doen .

Leuk en leerzaam . Het leuke is dat iedere groep bijna na het einde van de workshop zou willen optreden voor publiek .  Als je de workshop boekt krijg je bij aankomst de koffie of thee gratis.

Teambuilding Oss

Teambuilding in Oss met Percussie4fun altijd geslaagd

  De workshop duurt ongeveer 90 minuten. In deze periode leer ik de deelnemers een volledig Braziliaans samba nummer drummen op de Braziliaanse trommen.

We beginnen daarbij met het aanleren van een basis samba ritme. Dit ritme breiden we gedurende de hele workshop uit met verschillende breaks en solo’s die allen door de deelnemers zelf gespeeld zullen worden. Door deze aanpak blijft de workshop zich constant vernieuwen en blijft hij erg actief en dynamisch. Tegen het einde van de workshop drummen we met de hele groep een volledig samba ritme wat zelfs in Brazilië niet zou misstaan.

De workshop die ik geef is een van de enige échte Braziliaanse percussie WORKshop die in Nederland, België en Duitsland te boeken is. Dit mede door het gebruik van alleen originele Braziliaanse instrumenten zoals deze ook  in Brazilië gebruikt worden door de “Escola de Samba’s” in Rio de Janeiro.

Door veel in Brazilie te zijn geweest wil ik mijn percussie overdragen tijden deze Braziliaanse percussie workshop als Teambuilding in Oss of op locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *