Categorieën
Braziliaanse Percussie workshop Den Bosch Den Bosch Drum workshop Locatie Percussie Workshop Workshop Workshop op Locatie

Workshop in Den Bosch

Workshops in Den Bosch bij de Verkade fabriek Den Bosch

Workshops in Den Bosch bij de Verkade fabriek Den Bosch
Workshops in Den Bosch bij de Verkade fabriek Den Bosch

Workshop in Den Bosch

Verschillende leuke workshops in Den Bosch.

Ik kom graag op locatie in Den Bosch of heb een leuke locatie zoals de Verkade fabriek in Den Bosch waar ik mijn workshops geef.

Workshop Den Bosch

Een Swingend samenspel

Percussie 4fun heeft ruime ervaring met het organiseren van interactieve percussie workshops voor bedrijven en ….etc. De workshops kunnen bijdragen in de leerdoelen van een teambuildings sessie, management- of communicatietraining. Maar de workshops kunnen ook gebruikt worden als spetterende activiteit tijdens een personeelsavond of bedrijfsuitje. De deelnemers zullen versteld staan van het snelle “muzikale”resultaat dat ze als groep boeken. Dat zal de teamspirit alleen maar ten goede komen!

Elke workshop staat op zichzelf en wordt op maat gemaakt, een workshop kan van 20 minuten tot enkele uren duren en toegespitst worden op de betreffende activiteit of ruimte.

Percussie 4fun komt met eigen instrumenten op elke gewenste locatie.

Bij het bepalen van de locatie moet er wel rekening gehouden worden met een enthousiast volume en voldoende vloeroppervlak.

Voor informatie of een offerte bel of mail!

Eric Verhagen

06-50404292

www.percussie4fun.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *