Eric Verhagen

Mijn naam is Eric Verhagen, geboren op 28 mei 1968 in Brabant te Heesch. Als zoon van 2 muzikanten is de liefde voor muziek mij met de paplepel ingegeven.

Als kind al was het duidelijk wat mijn doel zou gaan worden. Op 3 jarige leeftijd zat ik al tussen de verzameling wastonnen die als drumstel fungeerde. Vanaf mijn vijfde heb ik drumles gehad bij de drumband aurora in Heesch waar ik de discipline van de slagtrom heb geleerd. In mijn tienertijd trad ik veelvuldig op samen met mijn vader, we brachten dan dansmuziek en begeleidde artiesten. Later ben ik bij Holiday gaan drummen een succesvolle top 40 band waar ik ruim 12 jaar met veel plezier heb gespeeld. Hierna heb ik nog vele andere bands freelance begeleid. 

In 2004 na het bezoeken van de carnavals optocht in Maastricht, ontstond mijn enthousiasme voor Samba Percussie en richte ik Dale Caña op. Vervolgens reisde ik meerdere malen naar Salvador in Brazilië bekend van de wereld beroemde Samba percussie band Olodum, om inspiratie op te doen. Maar omdat mijn enthousiasme bleef groeien en meer mensen mensen hier mee wilde aansteken richte ik in 2007 Percussie4Fun op! Naast het geven van workshops en cursussen in Oss en door heel het land, ben ik de oprichter en leider van samba percussie band uit Oss Dale Caña.

Email: info@percussie4fun.nl
Via: WhatsApp
Tel: 06-50404292 | 0412-632331
Op: Facebook
Op: Youtube

Samba percussie band Dale Caña
Samba percussie band Dale Caña