Percussie Workshop/s, cursussen en lessen

Naast populaire Braziliaanse percussie workshops geef ik ook verschillende andere slagwerk, trommel, drum en Djembe workshops, cursus en percussie lessen.

Al vanaf € 250,-

Percussieworkshop snare trommels
Percussieworkshop snare trommels

Ik laat zien dat je zonder drum of percussie ervaring samen een lekker Samba Batucada ritme kunt maken en spelen. We werken aan een intro een aantal gezamenlijke breaks, stops en een spectaculair eind. Aan het eind van de workshop doen we met iedereen de Braziliaanse trein, hiervoor moet je samenwerken en dien je naar elkaar te luisteren. De meest hilarische situaties ontstaan bij het vinden van de juiste timing om de trein te stoppen!

Het is een samenspel waarbij iedereen nodig is in deze vorm van samba percussie spelen. Samenwerken maar voorop staat Gezelligheid en plezier beleven aan het samen muziek maken!

Bij het bepalen van de locatie moet rekening gehouden worden met een enthousiast geluid volume en voldoende vloeroppervlak. 

Samba Perussie4fun Pakket bestaat uit:

Mail: info@percussie4fun.nl  
Bel/Appje: 06-50404292 | 0412-632331

DE Samba Percussie Workshop

Wanneer men spreekt over percussie en met name percussie workshops, dan bedoelt men vaak Braziliaanse Samba. Samba is aanstekelijk en bevredigend om te doen omdat we het allemaal aanvoelen, en al snel een opzwepend muzikaal geheel ontstaat. Zingen, dansen en andere instrumenten bespelen vinden sommige mensen leuk of hebben er aanleg voor. Maar percussie vinden we allemaal leuk. Iedereen tikt wel eens mee op muziek of zomaar even trommelen op iets. Het is de oudste vorm van muziek en cultuur het verbindt ons en we kunnen het allemaal. Daarom is deze workshop o.a. ook een leuk idee voor origineel bedrijfsuitje of als vrijgezellen- en familieuitje

Collage Percussie4Fun
Complete Braziliaanse percussie outfit.
O.A. Agogobel, Shaker/Ganza, Tamborim, Snare/Caixa, Repinique en de Surdo

Sla je slag

Percussie instrumenten
Percussie instrumenten
Mirjam van den HeuvelMirjam van den Heuvel

Wat een super leuke workshop! Goede professionele en gezellige begeleiding! Een aanrader!

Simone BootSimone Boot

Superleuke workshop; ontspannen, gezellig en snel te leren. Krijg er energie van🥁🥁

Thijs VerhoevenThijs Verhoeven

Een leuke en toffe workshop. Hiermee heb je lol met elkaar en Eric is lekker enthousiast! Leuk teamuitje (y)

Malou Van der KriekenMalou Van der Krieken

Erg knap wat Eric in een relatief korte tijd kan bereiken met een groep mensen. Na een uurtje speelt iedereen samba! Heb er erg van genoten!

Mail: info@percussie4fun.nl
Bel/Appje: 06-50404292 | 0412-632331