Reviews Percussie4Fun

Review P4F hier ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sandra van TolSandra van Tol

Superleuke workshop gehad van Eric. Heerlijk een uurtje getrommeld. Een echte aanrader voor een uurtje plezier en ontspanning zeker met het enthousiasme van Eric🥁

Lees verder
Marianne KuipersMarianne Kuipers

Leuke spontane, energieke workshop van Eric, die er elke keer weer in slaagt om iedereen er nauw bij te betrekken. Echt teamwork.
Een aanrader!

Lees verder
Esther van Heeswijk-BartenEsther van Heeswijk-Barten

Eric geeft erg leuke lessen, waar je snel veel van leert.
Eric zijn enthousiasme is zo aanstekelijk daar kun je alleen maar vrolijk van worden.
Een echte aanrader om te gaan doen, ook nu heel goed te doen in Corona tijd met 1 of 2 personen👍🏻

Lees verder
Ingrid RobbenIngrid Robben

Gezellige, leuke workshop, waar je goed in begeleid wordt. Het was een leuke ervaring. Zeker een aanrader.

Lees verder
Ivonne VerhagenIvonne Verhagen

Enthousiast, leerzaam, leuk! Een echte aanrader...

Lees verder
Marion AwaterMarion Awater

superleuke workshop samen met mijn man gedaan. Eric is heel geduldig en legt alles goed uit. je vergeet even alles en iedereen om je heen. ik kom zeker terug met een vriendinnen club! mijn enthousiasme is gewekt 😊 dankjewel hiervoor Eric !!

Lees verder
Sharon van GrinsvenSharon van Grinsven

Toen de vraag kwam van bandlid Charlotte om een groep te vormen met ouders voor de uitzwaai van groep 8 bedacht ik me geen moment . Dale Caña ken ik van optredens in de Geffense horeca en vind dit geweldig ! Bij de aankomst van de workshop voelde t meteen prettig aangezien Eric vol enthousiasme en passie uitleg geeft en met veel humor je “bijstelt” als je uit de maat gaat . De tijd vloog en hebben toch in n korte tijd een leuk stukje neergezet . Bedankt Eric !!!

Lees verder
Edwin van HasselEdwin van Hassel

Wat een leuke workshop voor groepen vrienden, collega’s en families. Al een pasr keer mogen genieten van het aanstekelijk enthousiasme waarmee Erik een groep in het juiste ritme krijgt! Zeker laatst op de Kiossk was het een feestje!

Lees verder
Lea Peters Den BrokLea Peters Den Brok

Op 13 januari een hele leuke percussie workshop gedaan met mijn man. Met het ritme van de drums en enthousiasme van Eric kan je niet stil blijven staan. Een aanrader voor iedereen!!

Lees verder
Kenny Vd BroekKenny Vd Broek

Super leuke samba workshop gehad bij Eric
die de moeite meer dan waard was.
Binnen no time speelde we een leuk ritme met een aantal breaks.
Lekker ontspannen sfeer en rustige uitleg.
Zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder
Lonneke van WanrooijLonneke van Wanrooij

Super leuke workshop gehad tijdens onze jaarlijkse familiedag! Ideaal voor jong en oud! Iedereen kan meedoen en wordt direct aangestoken door het enthousiasme van Eric! Top! 👌🏻🪘🥁

Lees verder
Sanne van HeeswijkSanne van Heeswijk

Afgelopen zaterdag een super leuke drum workshop gehad, zeker een aanrader!

Lees verder
Francois van OijenFrancois van Oijen

Hele leuke en leerzame workshop met een enthousiaste leraar.

Lees verder
Ed van der MeerEd van der Meer

leuke workshop gehad van Eric
Lekker uurtje getrommeld
gezellig ontspanne en leerzaam
tot volgende keer

Lees verder
Jody MandersJody Manders

nogmaals onwijs bedankt voor de eerste avond. was super gaaf.
op naar de volgende avonden...
zeker een aanrader

Lees verder
Marijke BelderMarijke Belder

Leuke workshop
Goede begeleiding
Veel mogelijkheden

Lees verder
Sjannie van DintherSjannie van Dinther

De Samba Percussie workshop was echt leuk om te doen!
Zeker een Aanrader! 👍🥁👍

Lees verder
Ellen PrinseEllen Prinse

Leuke workshop met z'n tweeën gedaan, nooit eerder gedrumd dit was echt een geweldige manier om kennis te maken met een drumstel. Veel gelachen en supergoede begeleiding gehad!

Lees verder
Angelique de HaasAngelique de Haas

Als verrassing voor onze dochter een workshop bij Eric geboekt. Even plezier maken, even iets anders in deze ‘Corona-tijd’.
Ze heeft genoten. Ongelofelijk wat ze al na een uurtje les van Eric kon spelen! Ook superleuk dat ze de opname van ‘het nummer’ mee naar huis kreeg. Ze kijkt uit naar een volgende les!

Lees verder
Sandra MegensSandra Megens

Geslaagde drum workshop, percussie les gedaan bij Eric Verhagen van Percussie4fun. Geheel zonder dat ik noten hoefde te leren kennen om samba te drummen.

Lees verder
Trudy van der GraaffTrudy van der Graaff

wij raden percussie4fun zeker aan, bij hart for her was het een groot succes

Lees verder
Maikel GijsbersMaikel Gijsbers

Zeer professionele, maar vooral heel gezellige workshops. Eric weet waar hij het over heeft, en krijgt iedereen enthousiast.

Lees verder
Berna van AmelsfoortBerna van Amelsfoort

Vorige week een gezellig weerzien met oud collega en percussie fan Eric. Samen gekeken wat ik nog wist uit mijn samba percussie "verleden". Was voor mij ploeteren en genieten tegelijkertijd!! Als vanzelf beweeg je weer mee op het ritme. Eric heeft me met zijn skills en enthousiasme weer doen ontspannen en laten zien hoeveel energie percussie je kan geven 👍🇧🇷🥁

Lees verder
Nadja HeckrensNadja Heckrens

Een gezellige leuke workshop! We hebben enorm gelachen! Zeker aan te raden!

Lees verder
Lisette de HaasLisette de Haas

Mijn eerste drumles gehad en ik vond het super!! Lekker m'n hoofd leeg kunnen maken én erg gezellig. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer. Eric, dank je wel en tot binnenkort!! 🥁😁👍🏻

Lees verder
Renalda Van AmstelRenalda Van Amstel

14 januari samen met mijn vriendin een percussie workshop gehad. Erg leuk!! Alle corona stress eruit gemept! Aanrader!!!

Lees verder
Lotte van der BiezenLotte van der Biezen

Het is een leuke workshop met fijne energie, die een mooie glimlach op je gezicht tovert. Verder is Eric (in positieve zin) van persoonlijk contact, denkt in mogelijkheden en hij is goed bereikbaar.

Lees verder
Anki van Munster-VervestAnki van Munster-Vervest

Wat je in een uur kunt leren! Samen met Jaimy heb ik een workshop bij Eric gehad en het was lachen, gieren, brullen! Eric heeft vooral veel geduld moeten hebben met ons :). We hebben een super leuke avond gehad! Echt een aanrader!

Lees verder
Malou VdkMalou Vdk

Erg knap wat Eric in een relatief korte tijd kan bereiken met een groep mensen. Na een uurtje speelt iedereen samba! Heb er erg van genoten!

Lees verder
Simone BootSimone Boot

Superleuke workshop; ontspannen, gezellig en snel te leren. Krijg er energie van🥁🥁

Lees verder
Esther Hilversum-van AmmersEsther Hilversum-van Ammers

Wij hebben afgelopen vrijdag een workshop Braziliaanse Percussie gehad tijdens ons team uitje in Zandvoort. We hebben ontzettend veel lol met zijn allen gehad. Door het enthousiasme van Eric was het ook niet moeilijk om mee te doen en het klonk uiteindelijk nog goed ook! Ben je op zoek naar een leuke workshop, dan kan ik iedereen Percussie4fun aanraden!!

Lees verder
Marilene MineurMarilene Mineur

We hebben een super leuke workshop gehad onder leiding van Eric. Bedankt voor je enthousiasme! Binnen het uur een leuk stukje muziek neergezet met ons team 🙃

Lees verder
André SchuurmansAndré Schuurmans

Op woensdag 21 juli een geweldige en leuke percussie workshop gehad. Wij (ouders van groep 8) sommige met ervaring en de meeste zonder een geweldig optreden gegeven als afsluiting van de basisschool. Eric zoals jij iedereen weet te motiveren, geweldig gewoon. Wat je allemaal in 3uur tijd kunt leren. In 1 woord TOP.

Lees verder
Leon KeppelsLeon Keppels

Fijne omgeving voor drumles. Goede en rustige begeleiding. Klanten uit het hele land en dat zegt genoeg!

Lees verder
Manuela van den HurkManuela van den Hurk

Het is een super leuke workshop!! je krijgt er energie van en het is altijd genieten van de muziek! top workshop van Eric Verhagen!

Lees verder
Ilse VerhoevenIlse Verhoeven

Leuke, actieve, cursus. Leuk voor teambuilding of vrienden uitje. Je leert snel een ritme zodat je ook echt een melodie kan spelen aan het einde!

Lees verder
Rachel Van GorkumRachel Van Gorkum

Geweldige muzikant die erin slaagt om zijn passie over te brengen op anderen. Zelf een middag mogen trommelen bij Eric waarbij hij me kennis liet maken met Cajon, drummen en samba, allemaal op een laagdrempelige manier. Zeker ook een aanrader om bijvoorbeeld met een teamuitje te doen.
Zijn enthousiasme voor muziek werkt erg aanstekelijk!!
Keep inspiring others Eric👍

Lees verder
Karin Van Den Brand van ErpKarin Van Den Brand van Erp

Gister een geweldige workshop gehad 😀! We hadden niet veel tijd maar uiteindelijk een hartstikke leuk optreden voor de kinderen van groep 8 kunnen verzorgen !!! Het was leuk, het was gezellig, veel geleerd, maar vooral de fun die je met zijn allen kunt hebben 🎊🎉.
Wat mij betreft doen we het snel nog n keertje over !!!

Lees verder
Chantalboeijen ChantalboeijenChantalboeijen Chantalboeijen

Vandaag de workshop trommelen gevolgd bij Eric samen met sas. Jeetje wat een ervaring!! We kijken nu met nog meer respect naar de band, wat een trainingen en disciplines zijn daar voor nodig en niet te vergeten ritme. Hele leuke ervaring en voor herhaling vatbaar.

Lees verder
Mirjam van den HeuvelMirjam van den Heuvel

Wat een super leuke workshop! Goede professionele en gezellige begeleiding! Een aanrader!

Lees verder
Patrice van DeutekomPatrice van Deutekom

Superleuke avond gehad! Eric krijgt het voor elkaar om op een ontspannen manier samen echt muziek te maken. Zelfs met 0 ervaring! Bedankt Eric! Zeker voor herhaling vatbaar.

Lees verder
Willem Van GinnekenWillem Van Ginneken

Super leuke workshop! Veel gelachen, en uiteindelijk konden we samen best een leuk stukje muziek maken. Eric bedankt voor de gezellige middag!!

Lees verder
Anneke MasarovicAnneke Masarovic

Ik heb een leuke Djembe/Timba workshop bij Eric mogen volgen. Leuk om te zien hoeveel verschillende ritmes er zijn! Na deze Braziliaanse percussie workshop was mijn hoofd even helemaal leeg en ontspannen. Echt een aanrader!

Lees verder
Jos Van den HeuvelJos Van den Heuvel

De manier van lesgeven bevalt mij heel goed ik vind het geweldig leuk op deze manier je kan merken dat Erik heel veel ervaring heeft

Lees verder
Tammy TammyTammy Tammy

Ik heb gisteren een Samba workshop gehad van Eric.
Nog nooit eerder getrommeld, maar Eric heeft mij in een uur tijd weten te helpen met het spelen van een super leuk stukje Samba.
Even een heerlijke positieve energie binnen gekregen van plezier en vreugde.
Ik heb genoten, Eric!
Dank je wel 🥁🎶🥁

Lees verder
Jeroen VeldhorstJeroen Veldhorst

Een paar weken geleden een workshop Braziliaanse Samba gehad op een vrijgezellenfeest. Zeer geslaagd, aan het eind een mooi stukje geluid kunnen maken!

Lees verder
Marjolein PraagMarjolein Praag

Vanuit mijn eigen bedrijf Keveruitje.nl heb ik groepen doorgestuurd naar Eric voor het uitbreiden van mijn programma met de percussieworkshop. Niets anders dan positieve reacties gekregen! Eric is enthousiast en heeft duidelijk passie voor zijn werk. Mensen vinden het superleuk om te doen en het helpt mee aan de teambuilding. Daarnaast valt muziek maken altijd in de smaak, voor jong en oud!

Lees verder
Otto RiemensOtto Riemens

Zaterdag 1e Cajon les gehad van Eric , goede voorbereiding , leuke leerzame les en daarna nog even samen yammen op de samba muziek . bedankt Eric , tot snel

Lees verder
Evelien ReijnEvelien Reijn

Erg leuke lessen, je krijgt er energie van en je wordt er vrolijk van!

Lees verder
Rianne Gloudemans-RijkersRianne Gloudemans-Rijkers

Afgelopen zaterdag een super leuke basisles bij percussie4fun gehad. Hele fijne uitleg gehad van Eric Verhagen en samen met hem op verschillende instrumenten, zoals Repenique, Tamborim, Agogobell, Shaker etc. gespeeld. Hoe mooi is het om het braziliaanse ritme zelf te kunnen ervaren. Eric weet je wel enthousiast te krijgen. En als afsluiter zelf meespelen met “We will rock you” van Queen op het drumstel. Je voelt je een echte artiest (in de dop). Bedankt!

Lees verder
Evelien Van de PutEvelien Van de Put

Het was een fijne en leerzame ervaring! ik heb genoten. zeker voor herhaling vatbaar. Eric legt alles goed en duidelijk uut

Lees verder
Bapke RosBapke Ros

super leuke workshop 🎵🎶 een leuke laagdrempelige kennismaking met drummen... hartelijk bedankt voor de leuke avond 🥁

Lees verder
Evelien Sieben-RothuisEvelien Sieben-Rothuis

Samen met mijn man een workshop gevolgd, wat was het leuk! Even helemaal opgaan in de muziek. Met een vrolijk en ontspannen gevoel naar huis gegaan. Dank je Eric!

Lees verder

Mail: info@percussie4fun.nl
Bel/Appje: 06-50404292 | 0412-632331