Categorieën
Afikaans beat workshop Bedrijfsuitje Braziliaans Braziliaanse Percussie workshop Drum workshop muziek workshops muzikale uitjes Percussie Percussie Workshop Samba Teamuitje Trommel Trommel workshops Uitje Workshop

Braziliaanse Samba percussie workshop

Braziliaanse Samba percussie workshop

Braziliaanse Samba percussie workshop
Braziliaanse Samba percussie workshop

Braziliaanse Samba percussie workshop

???????????? Betreed de opwindende wereld van Braziliaanse percussie – Doe mee met onze workshops! ????????????

Ben je klaar om de ritmes van Brazilië te ervaren? Stap in de wereld van samba, bossa nova en meer met onze Braziliaanse percussie workshops!

Onze workshops brengen de vurige energie en opzwepende ritmes van Brazilië naar jou toe, waar je ook bent. Onder leiding van ervaren percussionisten duik je dieper in de rijke muzikale tradities van dit prachtige land.

Leer de geheimen van de surdo, repinique, tamborim en andere traditionele Braziliaanse percussie-instrumenten. Ontdek hoe je deze instrumenten bespeelt en deelneemt aan opzwepende percussie-ensembles die gegarandeerd de sfeer verhogen en de lach op je gezicht brengen.

Of je nu een doorgewinterde percussionist bent of een beginner die gewoon op zoek is naar plezier, onze workshops zijn geschikt voor alle niveaus. Je zult niet alleen nieuwe vaardigheden opdoen, maar ook de rijke cultuur van Brazilië ervaren door middel van muziek en ritme.

Mis deze kans niet om de zinderende ritmes van Brazilië te ervaren en jezelf onder te dompelen in de muzikale magie van de samba! Neem vandaag nog contact met ons op om je plek te reserveren en bereid je voor op een onvergetelijke muzikale reis.

Vamos lá (laten we gaan)!

Team Percussie4fun

www.percussie4fun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *