Categorieën
1 op 1 Cajon Workshop Drum Drum workshop Duo Workshops Locatie muziek les Op Locatie Oss Percussie Percussie Workshop Personeelsuitje Teamuitje Workshop

Drumleraar Oss Eric Verhagen

Drumleraar Oss Eric Verhagen

Drumleraar Oss Eric Verhagen
Drumleraar Oss Eric Verhagen

Drumleraar Oss Eric Verhagen

Het ervaren en beleven hoe het is om achter een drumstel te zitten . En voelen dat je met je handen en voeten moet bewegen . Is zeker een goede workout.

We gaan werken aan techniek, maar ook zeker om alles vanuit jou gevoel van ritme, iedereen heeft ritme gevoel, en daar maar ik dan gebruik van om daar achter te komen .

Zonder noten leren drummen en zonder ervaring leren drummen 

Nu ga ik eindelijk mijn passie ook echt overbrengen aan anderen in de vorm van een 1 op 1 percussie-samba en drum workshop.

Na in mijn leven veel verschillende stijlen muziek gemaakt te hebben op mijn drumstel , en percussie instrumenten , o.a. dansmuziek gemaakt, top 40, country, rock, latin en natuurlijk nog steeds Samba, waar ik les geef bij de Samba band Dale Cana.

Ik wil met de individuele workshops (mag ook met 2 mensen ) mijn passie overbrengen voor drums, percussie, samba.

Allemaal onder 1 voorwaarde ZONDER NOTEN SCHRIFT, We gaan heel veel leren uit ons hart en feeling. Ik laat je voelen hoe je mee kunt spelen met beats, op een rustige maar zeker ontspannede manier .

Ontspanning is hier echt het goede woord, De opzet is niet hoe goed je bent maar wat je doet en dat we dan stap voor stap een stukje verder komen is allemaal maar fijn.

boek een proefles info@percussie4fun.nl 06-50404292

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *