Categorieën
1 op 1 Cajon Cajon Workshop Cajonworkshop Cursus Drum Drum workshop Drumles Duo Workshops muziek les Op Locatie Percussie Percussie Workshop Workshop Workshop op Locatie

Hoe leer je cajon spelen?

Hoe leer je cajon spelen?

Hoe leer je cajon spelen?
Hoe leer je cajon spelen?

Hoe leer je cajon spelen?

Hoe leer je cajon spelen?

Een cajón is een houten kist waar de percussionist op zit. Het slagvlak van de cajón wordt meestal met de handen bespeeld terwijl de percussionist op de kist zit. Je kunt het dus eigenlijk vergelijken met trommelen op tafel of op je bovenbenen. Je brengt verschillende geluiden met je hand tot een ritmisch geheel.

In deze Cajon workshop maken de deelnemers kennis met het Zuid-Amerikaanse slagwerkinstrument de cajon (spreek uit: kachòn).  Met een enthousiaste en duidelijke instructie van workshopleider Eric Verhagen ontstaat al snel een fijne groove.

Deze workshop is geschikt voor iedereen. Er is geen voorkennis of ervaring voor nodig. Iedereen kan het!

Samen muziek maken is een leuke, sociale activiteit waarbij aspecten van samenwerking en communicatie muzikaal aan bod komen.

In deze workshop leer je de basislagen van het cajonspelen en wordt er een Latijns-Amerikaans ritme aangeleerd. ok neem ik een muziek installatie mee waar we met leuke muziek mee gaan spelen,en ook het aftellen voor de groep als start van het muziekstuk.

En natuurlijk heel veel plezier! 

– Energie
– Creativiteit
– Zelfvertrouwen
– Teambuilding  

Maar vooral veel zin om het te leren!

En laatste en leuke onderdeel van de workshop Cajon drummen is dat we met leuke bijpassende muziek mee gaan spelen (groove )

voor meer info bel me 06-50404292 info@percussie4fun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *