Categorieën
1 op 1 Afikaans Bedrijfsuitje Bucket Drummen Cajon Workshop congres reviews drum Updates Vriendinnen uitje vrijgezellenuitje Workshop

reviews drumervaring

reviews drumervaring

reviews drumervaring
reviews drumervaring

reviews drumervaring

Léon Keppels

Local Guide·200 reviews·44 foto’s

10 maanden geleden

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Veelzijdige percussie school. Rustige professionele begeleiding. Goede lesruimte met kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Lia Van vliet

1 review·7 foto’s

een dag geledenNIEUW

Bedankt Erik,
Voor de leuke percussie workshop die je aan onze familie hebt gegeven. Van jong tot oud hebben we er erg van genoten. We vonden het erg leuk dat we aan het eind van de workshop ook echt samen muziek maakte. We hebben heerlijk getrommeld, geschud en gedanst.
Groetjes en bedankt namens de Familie van Vliet

Philip en Rianne Gloudemans

1 review

2 weken geledenNIEUW

Afgelopen zaterdag een super leuke basisles bij percussie4fun gehad. Hele fijne uitleg gehad van Eric Verhagen en samen met hem op verschillende instrumenten, zoals Repenique, Tamborim, Agogobell, Shaker etc. gespeeld. Hoe mooi is het om het braziliaanse ritme zelf te kunnen ervaren. Eric weet je wel enthousiast te krijgen. En als afsluiter zelf meespelen met “We will rock you” van Queen op het drumstel. Je voelt je een echte artiest (in de dop). Bedankt!

1

Jano M

2 reviews

3 maanden geleden

Zowel ik en mijn man hebben een leuke Djembe/Timba workshop mogen volgen. Leuk om te zien hoeveel verschillende ritmes er zijn! Na deze Braziliaanse percussie workshop was mijn hoofd even helemaal leeg en ontspannen.

Anneli Verhees

2 reviews

6 maanden geleden

Wat een leuke middag hadden we met alle leden van Popkoor Zuilen. Eric was snel met reageren en kon zelfs nog een week van tevoren, dus we hadden geluk. Een actieve, leuke en zeer muzikale workshops mét leuk eindresultaat!

Marjolein Praag

3 reviews

7 maanden geleden

Vanuit mijn eigen bedrijf Keveruitje.nl heb ik groepen doorgestuurd naar Eric voor het uitbreiden van mijn programma met de percussieworkshop. Niets anders dan positieve reacties gekregen! Eric is enthousiast en heeft duidelijk passie voor zijn werk. Mensen vinden het superleuk om te doen en het helpt mee aan de teambuilding. Daarnaast valt muziek maken altijd in de smaak, voor jong en oud!

Saskia van Deursen

1 review

11 maanden geleden

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Altijd leuk, ontspannend en heel gezellig! Ik kom met ontzettend veel energie thuis van het trommelen. Eric is geduldig, heeft aandacht voor iedereen en stelt je op je gemak. Zo leuk dat je in korte tijd zo’n leuk resultaat hebt! Echt een aanrader.

Willem-Jan Derijks

2 reviews·2 foto’s

een jaar geleden

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Vanavond mijn eerste drumles/sessie gehad en het was super! Eric laat je op een eerlijke manier kennis maken met het drummen! Al meteen het gevoel gekregen dat ik er ook iets van kan dus ga er lekker mee door! En nog ontspannen ook! Aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *