Categorieën
Op Locatie Oss Workshop

Workshop Drummen op Emmers

Workshop Drummen op Emmers op locatie van Jan Cunen Museum Oss

Workshop Drummen op Emmers op locatie van Jan Cunen Museum Oss
Workshop Drummen op Emmers op locatie van Jan Cunen Museum Oss

Workshop Drummen op EmmersIn Amerika heb je de zogenaamde ‘Bucket Boys’. Dit zijn vaak straatartiesten die door op emmers te drummen hun geld verdienen. 
Op emmers kun je namelijk heel goed verschillende klanken produceren, waardoor je als een echte drummer klinkt.
Natuurlijk gebruiken we tijdens deze workshop drumstokken om mee te slaan. We gaan naar een uitvoerbaar stuk toe werken en drummen met popliedjes mee. Hoe groter de groep, hoe mooier.

We komen naar uw locatie toe

Je gaat eerste kennis maken hoe het is om op emmers te trommelen ofwel met stokken etc .

Je gaat met een leuke groove beat mee spelen en vanuit daar gaan we een ritmisch geheel krijgen .

Het is leerzaam en vooral leuk om samen te doen . ·Een combinatie van trommelen, drummen, bewegen, games, fun, oefeningen en samenwerken. ·Je trommelt op een omgekeerde Emmer met stokken. ·Gebruik de emmer als een voorwerp om een interactief bewegingsspel te doen waar ritme in voorkomt. ·Er is meer mogelijk met eenvoudige middelen zoals een emmer en een afwasteiltje dan je zou denken of verwachten. ·Percussie4fun stelt een interessant programma met emmers  samen voor jouw groep. ·Je gaat na 20 minuten al met een leuke groove Beat mee spelen , met breaks en samenspel. ·Thema’s of speciale wensen zijn in te passen. ·Tijdsduur standaard workshop: 30 tot 60 minuten ·Aantal deelnemers per workshop: maximaal 80 ·EmmerTrommelen werkt met elektronisch versterkte instrumenten en onze eigen geluidsinstallatie. Houd rekening met geluidsoverlast naar bv. andere ruimtes. ·Stroomvoorziening op locatie is noodzakelijk. ·Prijs op aanvraagGroepsgrootte: van 2 tot 100 personen

www.percussie4fun.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *